zelena psihoterapija

Izjave udeležencev izkustvenih terapevtskih skupin

M.S., 24

Delavnica v Bovcu je bila zame super izkušnja, res sem hvaležna za to. Sprva sem bila malo zadržana. Prekrasen Bovec, čudovita hiška s super razgledom, majhna in sproščena skupina pa so poskrbeli da sem se tudi jaz sprostila. Celotna delavnica mi je bila zelooo všeč, saj se uporablja meni zelo ljube tehnike kot je risanje, slikanje, igra vlog, pisanje,  vaje v naravi. Delavnica mi je dala nov zagon za novo leto 2016. Vem, da zmorem kar si zadam.
Ostali bodo lepi spomini na krasna jutra, dobro hrano, sprehode , kjer smo se soočale z našimi strahovi – višino, temo, orientacijo in smeh ob večerih.
Ocena delavnice 10. Spremenila bi edino to, da bi trajala dalj časa. Tako bi imele več časa za delo in zunanje aktivnosti.

S.M., 27

Brez pričakovanj sem se odpravila na delavnico v Bovec. Moram priznati, da sem ravno takrat bila v obdobju jeze in razočaranja. Že sam kraj me je presenetil, kjer je popoln mir in prelepa narava. Nato pa prostor kjer smo bivali. Hiša je v središču same narave, razgled je odličen. Vsak dan smo delali različne vaje in vsaka posebej je naredila veliko razliko na moje gledanje na sebe in ljudi okoli mene. S seboj sem odnesla občutek hvaležnosti, čiste misli, ponos in spoštovanje. Še bolj sem se osredotočila na pomen mojega življenja in kaj je tisto na čem želim delati. Vse to mi je prinesla delavnica in mi veliko pripomogla pri mojem vsakdanjem življenju. Pohvale grejo Alenki Okorn, ki je vložila veliko truda in nam z delavnico ogromno pomagala. Delavnico bi priporočala vsakomur še posebaj osebam, ki želijo delati na osebnostnem razvoju.

T.T., 39

Na skupinski delavnici sem se počutila zelo domače, pozitivno, čudovit prostor, kjer stoji hiša v naravi, z nepopisno lepim razgledom, v vse smeri kamor seže pogled do mogočnih gora.
Za menoj je super, sproščen vikend ob zanimivih, srčnih ljudeh…smeh, žalost, solze sreče in zavedanja.
Življenje je lepo, ne komplicirajmo si ga, srečna sem, ker sem in živim (diham).
Pohvala moji Alenki :).